Feng shui, Frygt, Udvikling

En feng shui konsulents bekendelser

10. november 2017

Jeg slipper i sorg

Det regner. Det er tusmørke. Jeg er træt. Det har været en lang uge. En lang og spændende uge. Jeg har været på endnu et modul på Intuitiv feng shui uddannelsen. Jeg er vild med den uddannelse, og jeg sørger over, at den snart er forbi. Sådan gør jeg ofte, når noget lakker mod enden. Jeg sørger. Jeg kan have svært ved at slippe. Det er trygt, at være i gang. Jeg ved, der venter nye spændende udfordringer på den anden side af den her uddannelse, og på den måde er det fint nok at slippe. Bare ikke endnu.

De fleste ved ikke hvad feng shui er. Jeg arbejder på, at finde ud af, hvordan jeg forklarer, hvad det handler om. Jeg har ikke selv haft brug for den store forklaring, for feng shui talte til mig, så snart jeg stødte på det for ca. 20 år siden. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg selv skulle tage en uddannelse inden for faget, men det blev ved at dukke op. Nu er jeg ved at være i mål.

Jeg har sat ild til min frygt

Det vil være en stor gave for mig, at dele ud af, hvad jeg ved om feng shui. For at være i stand til at dele, er jeg nød til at tro på, at jeg kan. Jeg må tro på, at jeg kan mit fag, og må turde at sige det højt. Derfor har jeg sat ild til de overbevisninger, der holder mig tilbage. Jeg har skrevet en lang liste med nogle dybe tunge overbevisninger, og de er nu gået op i røg. Simpelt. Så nemt kan det ikke være, tænker du måske? Det må du gerne tænke. Alt det du vil. Jeg gjorde det alligevel, for i min verden, så giver det mening, at fortælle universet, at de overbevisninger ikke længere er en del af mit liv. Listen var lang. Nu er den væk.

Kan det virkelig være så nemt? Det vil vise sig. Ved at sætte ild til noget af det gamle, der holder mig tilbage, og give god energi til det nye gennem god feng shui, går det helt sikkert den rigtige vej. I min verden. Jeg øver mig i mig at være mig, som jeg har snakket om i det her indlæg. En del af mig, er feng shui. Inderst inde har jeg vidst det i mange år, men jeg lagde det ned i tossekassen længe, for jeg kunne ikke finde ud af at stå inde for det. Hvad ville andre ikke tænke, hvis jeg sagde højt, at noget så tosset som feng shui er en del af mit liv?

Nu vil jeg skrige det til træerne. Til en start. Måske de sladrer, og nogen, der har brug for sådan en som mig, hører det. Jeg vil også skrige det til jer. Måske I sladrer, og nogen, der har brug for sådan en som mig, hører det.

Hvad kan det der feng shui så?

Feng shui kan hjælpe mig med mine udfordringer. God Feng shui kan hjælpe mig til at vokse. Det er en måde at arbejde med energien i verden, og fortælle den, hvad jeg har brug for fokus på. Det er ikke altid, det går som forventet. Men det er heller ikke altid, at det vi forventer, er det, vi har brug for. Det handler om tillid. Det er en måde at fortælle til universet, at det er i det her område, jeg har brug for et spark, brug for noget medvind, brug for udvikling. Vi arbejder inden for alle livet aspekter inddelt i 9 områder. Hvordan det er kommet i stand, det skal jeg ikke kunne sige, og det er heller ikke vigtigt for mig. Igen handler det om tillid, og det handler om de resultater, jeg ser.

Jeg synes, det er spændende. Og lidt indlysende. At vi kan bruge vores hjem som medspiller. Vi opholder os i vores hjem mange timer i døgnet, så selvfølgelig bliver vi påvirket af den energi, der er der. At vi kan arbejde med den bevidst i forhold til vores udfordringer, er for mig at se, en gave. En gave som meget få gør brug af, i hvert fald her i vesten. Det er en overset mulighed, som jeg gerne vil være med til at gøre opmærksom på.

Er du blevet nysgerrig på feng shui?

Hvis du stadig læser med og ikke er stået af for længst, så ser jeg to årsager til hvorfor. Enten er der noget i det her, der gør dig nysgerrig og taler til dig, eller også vil du bare læse med, for at se, hvor tosset jeg kan blive. Alle er velkomne. Begge dele er lige interessant for mig. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre fra jer, uanset om I er nysgerrige eller afvisende.

Skulle du være blevet så nysgerrig, at du vil prøve kræfter med uddannelsen selv, så ved jeg, at Rebekkah Leve har åbnet for tilmeldinger til næste års Intuitiv feng shui hold.

Jeg er spændt på, hvor den her uddannelse bærer mig hen. Hvilke døre den åbner, især nu, hvor jeg har brændt mine gamle tunge overbevisninger af. Hvor mon jeg er på vej hen? Måske jeg skulle trække et tarotkort. Det øver jeg mig nemlig også i.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trine 27. november 2017 at 6:27

    Spændende at følge dig i din søgen og i din udviking <3
    – og så er det som om at du altid rammer 'plet' 🙂 Når det hele går i hårdknude og der ryddes op, så kan energien igen flyde og gode ting sker… det gør mig nysgerrig og jeg vil gerne 'forstå' men måske jeg bare skal vælge tillid. At brænde en liste gør mig også nysgerrig! Hvad er nu det for noget? Fortæl fortæl

  • Leave a Reply