Feng shui, Lifecoaching, Tid til forandring, Udvikling

Hva´ så 2018, er du klar?

8. januar 2018

Først en snak om 2017

2017 var på mange måder et godt år for mig. Det var året, hvor jeg fyldte 40, og det gjorde mig godt. Jeg er glad for at være 40. 30´erne var hårde ved mig, men jeg har aldrig lært så meget som i det årti. Nu er jeg i 40´erne, og jeg vil til at omsætte noget af alt det, jeg har lært, så andre kan få glæde af det.

2017 var også året, hvor jeg blev uddannet i Intutiv Feng Shui. Det har været undervejs i mange år, så det føles rigtig godt, at endelig finde ud af, hvorfor det feng shui blev ved at dukke op hos mig. Nu kan jeg hjælpe med at løfte energien i folks hjem, og med min baggrund som lifecoach, er jeg i stand til at hjælpe folk med den indre feng shui også. Det synes jeg, er sejt!

Jeg har brugt mange kræfter i 2017 på at finde ud af, hvad det er, jeg kan, hvad det er, jeg har at bidrage med. Det er svært for mig, at koge det ned til en kort beskrivelse. Jeg er ikke sikker på, jeg er kommet frem til et resultat, så processen fortsætter et stykke ind i 2018. Indtil da satser jeg på, Universet har min ryg, og sender de folk min vej, som har brug for min hjælp til at løfte deres energi og bevidsthed. Både gennem samtaler, gåture, indre og ydre feng shui og hvad jeg ellers har at byde på.

Hvad så med 2018?

Er der noget, jeg har lært i mit liv, så er det, at livet sjældent går som forventet, men jeg har på fornemmelsen, at 2018 bliver et særligt år. Jeg tror, jeg får sat nogle skibe i søen. Det glæder jeg mig til, og det giver mig også lidt ondt i maven.

Jeg skal finde ud af at gøre det på min måde. Jeg skal finde min stemme i de mange stemmer, der lige nu råber højt om, hvad de kan bidrage med i dit liv. Jeg tror ikke på 3 trins lister til et lykkeligere liv. Jeg tror på, at vi kan løfte hinanden i energi og vibration.

Udover det arbejdsmæssige, hvor jeg gerne vil hjælpe flere mennesker,  så er der også den private del af mig. Den har jeg selvfølgelig også tænkt over her ved årsskiftet. Det er der kommet en længere liste ud af. Ingen forsætter, mere nogle fokuspunkter og et par faste planer.

I 2018 vil jeg:

-være mere social

Jeg foretrækker at leve et meget introvert liv herhjemme. Jeg kan have mange gode intentioner om at se andre mennesker, end de tre jeg bor sammen med, men ofte bliver det ved tanken. Det ærgrer mig alligevel, når der går for lang tid i mellem jeg får set mine venner,  får inviteret familien på middag eller kommer en tur i teateret. I 2018 vil jeg gerne gøre en indsats for at se flere mennesker. Jeg vil gerne holde flere middagsselskaber. Jeg vil gerne mere ud af huset.

-tage endnu en uddannelse

Mange siger, at det her med at blive ved at tage uddannelser, er en dårlig idé. Jeg er fuldstændig uenig. Der er ikke noget i mit liv, der kan måle sig med den udvikling, jeg har gennemgået af at tage de uddannelser og kurser, jeg har været på de seneste år. Det er blevet det sjoveste og fedeste at lære nyt. Den eneste udfordring er, at det ikke ligefrem er SU berettigede uddannelser, jeg tager, så jeg skal skrabe sammen hver gang. Jeg ville ønske, jeg skulle starte allerede til februar, men jeg må nok vente til efter sommeren. Hvilken uddannelse det er, vil jeg ikke afsløre endnu.

-færdiggøre projekter

Som du måske kan huske, så har jeg skrevet noget om at rydde ud. Det er jeg stadig i gang med. Vi er ved at opgradere vores hjem, og jeg har fået sorteret meget væk. Jeg kan bedre trække vejret nu. Jeg fortsætter, til jeg er tilfreds. Når nu jeg har fået fjernet så mange ting fra vores hjem, så betyder det, at jeg kan få færdiggjort nogle gamle hængepartier, som har ventet i årevis, fordi den daglige oprydning altid kommer først.

-skabe et netværk

Udover mine kerneveninder, som har været der i 100 år, så har de andre kursister på mine uddannelser udgjort mit netværk. Det er det sted, jeg kan være mig selv på en anden måde, end jeg kan i mit hverdagsliv. Det er det sted, jeg kan snakke energi, vibration, bevidsthed, feng shui, engle, rejse til tidligere liv, træne tarotkort osv. Alt det som jeg elsker! Nu har jeg ingen uddannelse i gang, og jeg må vente til efteråret med at starte igen. Derfor vil jeg nu selv skabe det netværk, jeg har brug for.

-rejse endnu mere

2017 bød på 6 forskellige ture, Vi besøgte Gran Canaria, Barcelona, Skotland, Nykøbing Sj, Vesterhavet og Finland. Rejserne for 2018 er endnu ikke planlagt, udover jeg skal en tur til Edinburgh i marts, og så skal vi til New York i maj. Hvis du vil følge med på vores rejser, så er det på Instagram det sker!

-skrive mere

Jeg vil sætte mig en intention om at skrive mere, uanset om jeg udgiver det eller ej. Jeg vil sætte tid af til det, og ikke bare presse det ind mellem alt mulig andet. Jeg vil øve mig, og blive bedre. Og dem der skal læse det, skal nok finde det. Det tror jeg på.

Tak til 2017

Jeg synes, jeg har lært rigtig meget i 2017. Jeg har haft både op og nedture. Nogle perioder har været benhårde, og jeg har skulle genlære og aflære rigtig meget. Heldigvis er jeg blevet så klog, at jeg ved, at livet indeholder det hele, så jeg føler mig ikke som en fiasko, fordi jeg ikke har fundet ren lykke. For livet ligger ikke i lykken for mig. Livet er i livet.

Velkommen 2018

Jeg er spændt på, hvad 2018 har i vente til mig. Jeg er spændt på, hvad jeg får skabt. Jeg er spændt på, om jeg finder ud af, hvordan jeg får fortalt verden, at jeg er her, og at jeg kan noget. Jeg er nemlig rigtig dygtig. Så det sagt.

Tak fordi du læser med. Du er altid velkommen til at kommentere både her og på facebook, og du må selvfølgelig også altid gerne dele mine indlæg, så jeg på den måde, kan komme ud til flere mennesker.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply