Feng shui, Lifecoaching, Selvkærlighed, Tid til forandring, Udvikling

Hvordan feng shui har hjulpet mig i gang

31. januar 2018

Jeg har gemt mig væk i mange år

I rigtig mange år, har jeg gået rundt og fortalt mig selv, at jeg ikke har været dygtig nok. Ikke på den der grundlæggende “ikke god nok” måde, for som menneske har jeg altid følt værdi, men dygtig nok. Jeg har ikke følt, at jeg kunne bruge mine redskaber. Jeg var sikker på, jeg ikke kunne huske, det jeg havde lært. Og havde jeg overhovedet lært nok? Hvor meget skal man lære, for at være dygtig nok?

Hvis man ikke føler sig dygtig nok, kan man så tage penge for sine ydelser? Det er svært!  Og hvor længe er det sjovt, at gøre det gratis? Tja, for mit vedkommende coachede jeg gratis længe. Da jeg endelig begyndte at tage penge for det, havde jeg gjort det så længe, at jeg ikke længere fandt det interessant. Jeg manglede noget. En dimension mere. Jeg følte, at coachingen havde svært ved at stå alene. Der var så stor fokus på, hvad der var smertefuldt, og det er snak snak snak. Jeg tog ikke del i noget handling.

Så dukkede feng shui op igen

Jeg har vist nævnt det tidligere, men jeg siger det igen. Feng shui dukkede første gang op i mit liv for over 20 år siden. Og så vidt jeg ved, så var der ikke mange, der vidste hvad feng shui var dengang (det er der stadig mange, der ikke gør, men det håber jeg, at lave om på). På en måde gav feng shui mening for mig med det samme.  Uden jeg kunne sige hvorfor. Og samtidig synes jeg, det var helt gak, og jeg forstod ikke, det gav mening for mig. Jeg ville aldrig kunne forklare andre, hvad jeg fandt fascinerende ved det.

Siden dengang er feng shui dukket op i mit liv igen og igen. Nogle gange med år i mellem, men de senere år har det været noget mere insisterende. Efter 20 år var det efterhånden svært at overhøre, at jeg skulle noget med det der feng shui. Så, jeg fik tilmelt mig et kursus hos den skønneste feng shui søster, Rebekkah Leve. Hun blev ved at dukke op hos mig, og første gange jeg faldt over hende på youtube, vidste jeg, det var hende, der var min vej ind i den magiske feng shui verden.

Jeg tilmeldte mig sidenhen også hendes uddannelse, for jeg var ikke blevet mæt af kurset. Jeg har lært, alt hvad hun kan lære mig. Hun har lært mig alle de faglige redskaber, jeg har brug for. Hun har lært mig, at kombinere feng shui med min intuition, hun har lært mig, at jeg er dygtig nok.

Nu er jeg i gang

Nu er jeg gået i gang med feng shui besøg. Jeg er færdiguddannet feng shui søster, og jeg er dygtig nok. En af de redskaber jeg har brugt, til at opdage, at jeg er dygtig nok, er sjovt nok feng shui. Jeg har forstået, hvordan chi energien arbejder i hjemmet (og alle andre steder for den sags skyld), og hvordan jeg kommunikerer med den. Jeg har forstået, hvordan jeg bedst arbejder med energien, så den bakker op om, det jeg har brug for i mit liv. Ikke nødvendigvis det jeg har lyst til, men det jeg har brug for!

Jeg har brugt min faglige viden, til at støtte op om, at jeg gerne vil ud i verden og dele det jeg kan. Og det virker. Jeg er så klar, og jeg er allerede i gang. Og hvor er det en fornøjelse. På så mange planer. Det er en fornøjelse, at besøge forskellige menneskers skønne hjem. Det er en fornøjelse, at opdage, at jeg er dygtig nok. Det er en fornøjelse, at få så positiv feedback. Og det er især en fornøjelse, at jeg kan gøre det uden kvalme og knuder i maven. Jeg gør det i al ydmyghed, men uden kvalme og knuder i maven.

I går var jeg på besøg hos en skøn dejlig kvinde, og i morges vågnede jeg op til den dejligste feedback, som jeg vil lægge direkte i mit honningdepot, og tage frem og nyde, når jeg har brug for det. Sikke en gave, jeg fik, ved at give hende af mig selv.

Feng shui føles som en forlængelse af mig selv

Jeg har en oplevelse af, at når jeg slipper al modstand, overtænkning og kontrol,  og noget så fuldstændig føles, som en forlængelse af mig selv, så er jeg på rette spor. Sådan har jeg det med feng shui og coaching. Jeg kan se nu, at coaching uddannelsen skulle jeg ikke have, for at bruge den til ren samtale, jeg skulle bruge den i samspil med noget andet. Jeg ville ikke kunne gøre det, jeg gør nu, uden den baggrund. Coachingen var også en af de ting, der bankede på igen og igen i mange år. Det er der endnu en ting, der har gjort, og nu har jeg lært at lytte. Jeg ved, hvad næste skridt er. Så har jeg samlet alle de bedste og stærkeste ingredienser, som det er meningen, jeg skal bidrage med, og hvad der bliver fyldt på derefter, er rent salt og krydderi.

Vil du også have Feng Shui besøg?

Hvis du er interesseret i, at få besøg af mig, så læs først mere om, hvordan feng shui kan løfte energien i dig og dit liv. Hvis du føler dig nysgerrig, så skriv. Frem til 15/2 kommer jeg forbi til spotpris. 550* kr. for et besøg. Derefter stiger prisen til 775 kr.

Du kan skrive til mig på 28921992 eller på min facebookside. Jeg besvarer gerne opklarende spørgsmål.

Der har været en del henvendelser fra Jylland, men så langt kører jeg desværre ikke nu. Måske en dag, men indtil videre holder jeg mig til Sjælland.

Tak fordi du læste med.

*Prisen gælder ved kørsel op til 20 km. fra Hørsholm. Ved kørsel over 20 km. er der et tillæg på 75 kr.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply