Feng shui, Lifecoaching, Tid til forandring, Udvikling

Feng shui er ikke vejen til lykken!

23. februar 2018

Hvor er vejen til det gode liv?

Hold nu op, hvor er der mange, der har vejen til lykken. Vejen til det gode liv. Og uanset hvor meget jeg interesserer mig for feng shui, og hvor meget, jeg oplever, det virker, så får du mig aldrig til at sige, at det er vejen til det gode liv. Men ligesom mange mennesker tror, at vejen til det slanke (gode?) liv ligger i en ekstrem slankekur, så er der også mange der mener, at det må være muligt, at finde vejen til det gode liv gennem et enkelt quick fix.

For et par uger siden var jeg til Krop Sind Ånd messen i Brøndbyhallen. Jeg har ikke tal på, hvor mange der havde vejen til lykken på den messe. Jeg er slet ikke i tvivl om, at dem, der sælger sig selv på den måde, er overbevist om, at det er rigtigt, men det er ikke noget for mig. Jeg mener, det er unuanceret og mangel på ydmyghed.

Feng shui er et værktøj med muligheder

Hvis jeg har noget i mit hjem, der trænger til at blive repareret, så er der forskel på, hvem jeg ringer til. Det er ikke sådan, at uanset hvad mit hjem fejler, så ringer jeg til maleren. Det ville være dumt, hvis det er håndvasken, den er gal med. Og den maler, der sælger sig selv på, at have vejen til at løse alle problemer i mit hjem, ville jeg nok ikke ringe til overhovedet. Mon ikke vi alle har rimelig godt styr på, at det er en blikkenslager vi kontakter, hvis den er gal med håndvasken?

I den her verden, hvor folk som mig arbejder med energier og vibrationer, så har vi endnu ikke helt fundet ud af, hvem vi ringer til, når noget er galt. Vi der er behandlere eller energiarbejdere har heller ikke været særlig gode til at gøre klart, hvornår det er lige præcis os, man skal have fat i. Og når mange sælger sig selv på, at de har vejen til lykken, så er det heller ikke nemt. For vi vil jo gerne tro på det, og vi vil gerne være lykkeligere.

Efter jeg åbnede for Feng shui kunder, har jeg fået mange slags henvendelser. Tusind tak for det! Jeg er helt overvældet. Mange henvendelser har dog været nogle, jeg måtte afvise eller i hvert fald få dem til at forstå først, at Feng shui ikke er et fix it all værktøj, så hvis du placerer de her krystaller korrekt, så kan du løse både dit og dat. Feng shui er et værktøj med utrolige muligheder,  men det vigtigste for mig, er at huske på, at feng shui ikke giver os, det vi har lyst til, men det vi har brug for, for at komme videre i vores liv og vores udvikling.

Når man booster den energi, der allerede er

Jeg har nu været i en del hjem efterhånden. Det har været sindssygt spændende! Jeg er så taknemmelig for, at folk lukker mig ind i deres hjem, og har så meget tillid til mig, at jeg må gå rundt og nærstudere og have en holdning til hjemmet. Alle har været meget modtagelige og åbne. Jeg tror til gengæld ikke, det er alle, der havde forestillet sig, hvordan jeg arbejder.

Jeg har selv tidligt i min dans med Feng shui langt krystaller og symboler og dims og dut i de områder, jeg gerne ville booste. Og er det ikke det, feng shui handler om? Pengefrøer og rosakvarts? Naah, ikke helt. Ikke for mig. Min egen erfaring var undervejs, at før det gav mening, at booste og lave altre og placere symboler osv, så skulle det udvalgte område have renset ud i energien. Så hvis du vil booste rigdomsområdet i køkkenet, så nytter det ikke, at gøre det oven i gammelt rod eller tung energi. Så booster man bare den tunge energi, der er i forvejen.

Hvis du skal fyre op under energien i et rum, og vælger at bruge et spejl som værktøj, og du så fordobler den energi, der er, ville det så ikke være rarest, at det var en god energi, der blev fordoblet? Det var først, da jeg knækkede koden til dén, at der for alvor begyndte at ske ting og sager i mit liv.

Hvor skal man så starte med Feng shui?

Efter at have været på en del besøg hos skønne kvinder, så er jeg blevet nogle erfaringer ringere. For det første, så satte jeg med det samme tiden besøget varer op. Det her kan ikke gøres hurtigt. Og det kan ikke altid klares på et enkelt besøg. For der skal ruskes op i det gamle, for at få plads til det nye. Det betyder ikke, at jeg ikke giver masser af tips og tricks til at booste, for det gør jeg bestemt, men sjældent i alle områder. Det er for overvældende, og for det meste giver det ikke mening for mig. Jeg mærker som regel ret hurtigt, hvilke rum der skal prioriteres. Og det er ikke sikkert, det er de rum, du havde forestillet dig.

Feng shui handler om det store billede, det handler ikke kun om at fokusere på de små detaljer, hvis ikke det store billede giver mening. Når en kunstmaler skal male et billede, så er det ret væsentligt, at hun har et lærred, noget maling, det gode lys osv. Ellers bliver der ikke noget billede. Til gengæld, når lærred, maling og lyset er på plads, så er det vigtigt med en idé, noget inspiration, noget glæde ved processen. Så kan kunsten skabes. Så start med det store billede. Start med at mærke efter, hvilke rum du helst opholder dig i, og identificer hvorfor. Hvor nyder du at være og hvor holder du dig fra. Hvor føles energien god, hvor føles den tung?

Vil du have Feng Shui besøg af mig?

Hvis du er interesseret i et besøg af mig, hvor jeg kigger og mærker nærmere på dit hjem, og finder frem til, hvor det ville være smart at sætte ind, for at få energierne i hjemmet til at arbejde bedst for dig, så skriv endelig til mig. Du kan læse mere om priser osv på min Feng shui besøg side.

Tak fordi du læste med!

Kh Rikke

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply