Feng shui, Lifecoaching, Tid til forandring, Udvikling

Skal vi sammen løfte energien i dit hjem?

16. april 2018

Jeg er så taknemmelig

Efter en temmelig vild og booket opstart som feng shui rådgiver, og en lang tiltrængt ferie, så er der igen ved at være plads i kalenderen til nye bookinger. Det har været en spændende tid, hvor jeg ind i mellem måtte knibe mig selv lidt i armen og samtidig måtte huske at trække vejret. Der kom langt flere henvendelser end forventet, og jeg er så taknemmelig for alle de kvinder, der har lukket mig ind i deres liv og deres hjem. Jeg er blevet taget godt imod derude, og det er næsten, så jeg får våde øjne, når jeg modtager alle de skønne kvinders tilbagemeldinger.

Jeg har bl.a. fået de her ord med på vejen:

“Jeg havde besøg af Rikke, og det var en virkelig dejlig oplevelse. Udover det, at Rikke er den mest empatiske person, så var hun også helt utrolig præcis i forhold til lige netop min families svagheder og styrker afspejlet i vores indretning. Hun kom med kærlige forslag til ændringer i indretningen, som kunne støtte os bedst muligt. Jeg giver Rikke mine bedste anbefalinger!!!“

Og jeg har også fået de her:

“Dejlige nærværende Rikke. Total kompetent, nærværende og respektfuld i måden at ‘møde mig’. Hun doserede informationerne så fint�

Samtidig ramte Rikke i den grad ‘spot on’ mht de udfordringer, hun sansede og ‘så’ som et gennemgående tema i vores hjem! Jeg er meget inspireret og blæst bag over af, måden hun at arbejder på. Iikke mindst over, hvordan mit hjems energi og indretning afspejler ‘de ting’ jeg er udfordret af personligt!

De kærligste anbefalinger med endnu er kærligt taaaak!“

Og så er der alle de private beskeder, som bare varmer og varmer. Jeg er så glad for, at kunne hjælpe folk på vej videre i den rigtige retning. Og feng shui er sådan et godt redskab til det. Min værktøjskasse, som desuden indeholder en ID-lifecoach uddannelse og en intuition, jeg kan regne med, hjælper også på det. Jeg har virkelig fået det hele i spil her, og pakket det ind i en rimelig fornuftig pakke.

Har du også lyst til feng shui besøg?

Hvis du har lyst til et besøg af mig, så råb højt. Lige nu tager jeg imod bookinger i april og maj. Jeg har nogle få ledige tider i april, en smule flere i maj.

Jeg vil elske, at komme og hjælpe dig med at løfte energien i dit hjem. At vise dig mulighederne for, at få energierne i dit hjem til at arbejde med dig, og give dig det, du har brug for.

Du kan læse mere om feng shui besøg her

Tak fordi du læste med.

Kh Rikke

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply