Baguakort, Feng shui, Selvkærlighed, Tid til forandring

Sensommer tilbud på feng shui besøg

19. august 2018

Jeg har et godt tilbud til dig

…som man siger 🙂

Jeg er tilbage efter sommerferien, og jeg glæder mig til nye kunder. Der er sket meget i sommerferien. Jeg kan sammenligne det med træning, hvor jeg har brugt ferien på at restituere, og under restitution bliver der bygget muskler. Jeg har fået en tættere kontakt til energien omkring os, og jeg har fået en tættere kontakt til mine tarotkort. Jeg er i det hele taget blevet stærkere.

Nu trænger jeg til at komme ud til jer skønne kunder igen. Og derfor har jeg lavet et rigtig godt tilbud.

Hvorfor skal du vælge et feng shui besøg?

Du skal gøre det, hvis det er noget, der taler til dig eller pirrer din nysgerrighed. Hvis der er noget i det her magiske feng shui univers, der kalder på dig, så sig til. Nu skal jeg fortælle dig hvorfor.

En af de helt store spillere i den her tid, er overvældelse. Vi bliver overvældet som aldrig før. Vi har så utrolig mange valg og muligheder, vi har meget vil vil, vi har meget, vi skal. Vi kan få begravet os i vores eget liv, både fysisk og psykisk. Vi bliver overvældet. Og hvor skal vi så sætte ind, når vi gerne vil grave os ud igen?

Det kan jeg hjælpe dig med at finde ud af. Det jeg kan, er at gennemgå dit hjem både visuelt og energetisk. Dvs. jeg kan se, hvor du har ubalancer i hjemmet i forhold til f.eks. elementer og yin/yang. Jeg kan fortælle dig, hvad du ville have gavn af at ændre på i hjemmet, så du får større udbytte af energien i hjemmet. Derudover så kan jeg energetisk mærke dit hjem. Jeg kan mærke, hvad der kan være behov for, og hvad du skal prioritere, for at komme videre i dit liv.

Hvor sidder din feng shui splint?

Jeg har haft en del samtaler med folk, som tænker, at de da har meget godt styr på det der feng shui. De kan sagtens lægge et baguakort over hjemmet, og de kan sagtens regne ud, hvilke elementer, der hører til hvor osv. Og ja, det kan man godt finde ud af selv, hvis man sætter sig ind i det. Det er bare kun starten. Der hvor det blev rigtig interessant for mig, da jeg var under uddannelse, var der hvor jeg skiftede fra at vide, hvad der virker intellektuelt, til rent faktisk at kunne mærke, hvordan behovene kom til udtryk i hjemmet. Så jeg er både til gavn for dig, der er godt i gang, men vil et skridt videre, og til dig, der ingenting har gjort selv.

Når vi ved tingene intellektuelt, så kan vi også godt mene, at vi har styr på, hvor der skal sættes ind. Men det er ikke altid tilfældet. Der er nemlig den her lille ting, der hedder en feng shui splint. En feng shui splint kan sammenlignes med et blind spot. Vi opdager det simpelthen ikke selv, for vi kan ikke se det. Den slags opdager vi sjældent selv, men det kan jeg som regel snuse mig frem til ret hurtigt. For det meste ved jeg det faktisk allerede, inden jeg ankommer til dit hjem.

Spar 20% på et feng shui besøg

Lige nu kan de første 5, der laver en aftale med mig om et besøg, spare 20%. Dvs. prisen for et besøg er 1.000 kr. Og eftersom prisen for et besøg stiger inden for den nærmeste tid, så er det nu, du skal slå til, hvis du vil have et besøg til den her pris.

Et besøg inkluderer transport frem og tilbage*, ca. 2,5 timers besøg af mig, hvor jeg sammen med dig gennemgår dit hjem, og efter besøget står jeg til rådighed til spørgsmål, der kommer senere (de dukker som regel op), og hvis I skal bruge yderligere hjælp med at komme videre i processen. En del af det spændende, er at følge jer i tiden efter et besøg, hvor jeg hører om de interessante ting, der er sket i jeres liv efter besøget. Jeg er vild med det!

Hvis du har nogle spørgsmål, så henvend dig endelig! Skriv helst til mig på min fb side. Hvis ikke du har mulighed for det, så send mig en sms på 28921992. Jeg vil elske, at høre fra dig!

Tilbuddet gælder frem til 1. sep, eller til de 5 pladser er røget. Besøg til nedsat pris skal være afviklet senest 5. oktober.

 

*Et besøg inkl. transport gælder op til 20 km. fra Hørsholm. Yderligere transport koster 3 kr. pr. km.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply