Baguakort, Feng shui, Tid til forandring

Hvad kan feng shui hjælpe med?

20. august 2018

Hvad kan feng shui egentlig?

Feng shui handler om så utrolig mange ting. Når jeg er på besøg hos mine søde kunder, så kommer vi stort set hele vejen rundt om livet. Som Baguakortet viser, så er der ikke nogle dele af livet, der ikke er dækket ind. Alle udfordringer er dækket ind i et eller flere af områderne. Der er en masse underkategorier til områderne, som ikke er beskrevet nøjagtigt på kortet, men der er også flere af dem, som det kræver en 1:1 vurdering af, hvor de hører til.

Stress, overvægt, apati, handlingslammelse, , tankemylder, overaktivitet, overtænkning, kontrol, livsformål, økonomi, åben for modtagelse, sundhed, helbred, grounding, slægt, arv, vaner, kaos, drømme og håndtering af følelser er blot nogle af de områder, vi kan sætte ind ved. Vi snakker om balance i elementer, hvordan de kommer til udtryk, hvordan de kan dæmpes eller tændes. Vi snakker om yin/yang, feminin/maskulint, højt og lavt udtryk af dit potentiale o.m.m.

Hvorfor skal jeg rådgive dig?

Det skal jeg fordi, jeg som uddannet kan finde dine ømme punkter og dine blind spots. Jeg kan hjælpe dig med at se på, hvordan dit potentiale kan komme ud i verden, hvordan du kan få mere ud af dit hjem og energien omkring dig, og i sidste ende få en bedre version af dig og livet frem i lyset.

Forestil dig, at energien i dit hjem fungerer som blodbanerne i dit krop. Blodet pumper rundt, nøjagtig som energien bevæger sig i dit hjem. Når vores hjem er energetisk stoppet til, så kan vi ikke udnytte energien optimalt. Ligesom det ville være i din krop, hvis ikke blodet pumper ordentligt rundt. I sidste ende kan det føre til et stop af blodet, og i dit hjem kan det føre til et stop af energiflow.

Vi kan gøre rigtig mange ting selv. Ligesom du selv ved en masse om, hvad du kan gøre for at holde din krop i gang, holde den sund og rask, så kan du også gøre en masse i dit hjem selv. Men for at få en professionel vurdering af, hvor energien stopper, skærer, driller, så er det sådan en som mig, du skal have fat i. Ligesom du skal til lægen, for at få vurderet, hvordan dit kredsløb ser ud. Vi kan sagtens have en fornemmelse af, at noget er ude af balance, men det kan være rigtig svært, at finde ud af selv, hvad det præcis handler om.

Spar 20% på feng shui besøg lige nu!

Lige nu kører jeg sensommertilbud på feng shui besøg. De første 5, der laver en aftale med mig om et besøg, kan få besøget for 1.000 kr. lige ud (de første pladser er røget). Tilbuddet gælder frem til 1. september, eller til de 5 pladser er væk. Besøg til nedsat pris skal være afviklet inden 5. oktober.

Et besøg inkluderer transport*, ca. 2,5 times besøg af mig, hvor vi gennemgår hele dit hjem, jeg kommer med forslag til, hvor du bedst kan sætte ind, og efterfølgende står jeg til rådighed til at svare på de spørgsmål, der måtte dukke op i tiden efter besøget.

Udover de 2,5 time jeg er hos dig, så bruger jeg en del tid på forberedelse hjemmefra, for der vil altid begynde at komme beskeder til mig, inden jeg ankommer. Beskeder som jeg bruger tid på at tolke for dig, og dem vil du stille og roligt få leveret under besøget.

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv endelig til mig. Gerne gennem min facebook side, men ellers send mig en besked på 28921992. Jeg vil elske at høre fra dig 🙂

Tak fordi du læste med.

Kh Rikke

*Transport gælder op til 20 km. fra Hørsholm, derudover koster det 3 kr. pr. km.

Tidligere kunder har udtalt:

“Jeg havde besøg af Rikke, og det var en virkelig dejlig oplevelse. Udover det, at Rikke er den mest empatiske person, så var hun også helt utrolig præcis i forhold til lige netop min families svagheder og styrker afspejlet i vores indretning. Hun kom med kærlige forslag til ændringer i indretningen, som kunne støtte os bedst muligt. Jeg giver Rikke mine bedste anbefalinger!!!”

“Havde den glæde at byde Rikke ind i mit hjem i dag, det var et par skønne og meget ord fyldte timer, på den fede måde, du har en god indsigt, må sige du vist nok havde ret i dine følelser forud for mødet.
Jeg går på jagt efter gulvtæpper og rød farve, samt bløde energier.
Ryder stille og roligt op og ud, et lille skridt af gangen, tak for gode idéer og din måde at møde mig og mit hjem på.”

“Startede på mit soveværelse i rigdom, kom nogle af mine “skatte” (krystallerne) ind, og der blev ryddet op i klædeskab. Vupti, så fik jeg bevilget et legat på 10.000kr som jeg havde søgt. Så var der pludselig penge til nogle regninger og til at købe lidt småting til hjemmet 😊

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply