Baguakort, Feng shui, Lifecoaching, Tid til forandring

Mandag om mig vol. I

27. august 2018

Vil du vide, hvem jeg er?

I dag og de følgende mandage kan du lære mig lidt bedre at kende. Jeg vil fortælle lidt mere detaljeret om, hvem jeg er, hvorfor jeg er, og hvordan jeg er. Jeg tror på, at vores highs and lows, og de ting der altid har talt til os, er med til at skabe dem vi er. Det er vigtige hjørnesten i vores liv, og det er den slags, jeg selv elsker at høre om fra andre. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål i kommentarerne.

Vidste du, at jeg er uddannet ID-Lifecoach?

En af de helt store oplevelser, der har været med til at skabe den jeg er i dag, er min uddannelse til ID-Lifecoach. Argh coach-schmoach, tænker du måske. Hvem er ikke Lifecoach efterhånden? Sådan havde jeg det i hvert fald, inden jeg tog uddannelsen for ca. 4 år siden. Jeg havde ønsket den uddannelse længe, men jeg syntes efterhånden titlen som lifecoach var udvandet, og det er ikke engang en beskyttet titel.

Alligevel blev det ved at rumstere, og jeg tror på, at hvis noget banker på igen og igen, så er det værd at åbne. Så det gjorde jeg. Fra den ene dag til den anden tog jeg beslutningen, fandt det rette sted, tilmeldte mig og betalte, og så satte jeg med hovedet mellem benene og gispede efter vejret. Jeg blev nemlig skide bange! Først senere fandt jeg ud af, at man kunne komme til infoaften, og man kunne vælge mange forskellige steder osv. Godt jeg ikke vidste alt det, for så havde jeg nok ikke været i stand til at tage beslutningen.

ID academy var det rigtige sted for mig. En afgørende faktor var, at uddannelsen var 2-årig, og ikke 4-6 måneder, som mange andre coach uddannelser. En anden afgørende faktor var, at uddannelsen til ID-Lifecoach rent faktisk ER en beskyttet titel, og det betød noget for mig.

Et transformerende syn på mig selv og verden

Intet i mit liv kunne på det tidspunkt måle sig med den udvikling jeg oplevede de to år, som uddannelsen varede. Det var ind i mellem så voldsomt, at jeg ikke kunne få luft. Mit syn på livet, verden, mennesker og mig selv blev vendt på hovedet, rystet og fik vendt vrangen ud. Jeg lærte så vanvittig meget, ikke mindst takket været alle de mennesker, jeg fulgtes med i de to år.

Jeg prøvede kort at overbevise mig selv om, at jeg skulle leve af at være lifecoach, men det kom aldrig til at føles rigtigt. Mine klienter var tilfredse, jeg ved, jeg er dygtig, men det føltes forkert. Med tiden lærte jeg, at jeg skulle bruge min uddannelse som fundament for noget mere, noget sjovere. Og jeg ville ikke være en brøkdel så god en feng shui rådgiver, hvis jeg ikke havde haft min lifecoach uddannelse i rygsækken.

Feng shui rådgiver, DET er sjovt!

Nu arbejder jeg bl.a. som feng shui rådgiver (er der i øvrigt nogen, der kan være søde, at finde på et andet ord end rådgiver eller konsulent? Det lyder simpelthen så alvorligt og formelt, og det passer slet ikke til den jeg er, og hvad jeg gør) og med lifecoachen i rygsækken, så er det vanvittig sjovt og spændende. Det er også benhårdt, for jeg bruger så utrolig meget energi på et feng shui besøg, både inden, under og efter. Det føles som et vulkanudbrud af energi, mens det står på, og jeg kan bagefter være så udmattet, at det føles som om, jeg har løbet et marathon (ikke at jeg nogensinde har prøvet det, men du ved..)

Hvis ikke jeg havde min lifecoach uddannelse at støtte mig til, så tror jeg slet ikke, jeg ville kunne gøre det. Den Rikke jeg var inden, ville slet ikke kunne formidle, tolke, overskue eller rumme en feng shui konsultation. Så jeg er uendelig taknemmelig for de år, som var benhårde og helt fantastiske.

Feng shui er en af de ting, der blev ved at rumstere gennem årene, og så lytter jeg! Det har nemlig vist sig at give pote.

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du er interesseret i et feng shui besøg. Så kan vi sammen se på, hvad der skal til, for at du lytter til dig i dit liv, og hvordan du kan få energien omkring dig, til at støtte dig bedst muligt. Jeg vil elske at høre fra dig. Du kan altid kontakte mig på min facebook side, eller du kan sende mig en sms på 28921992.

Tak fordi du læste med.

Kh Rikke

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply