Få Feng Shui besøg

Få energien i dit hjem til at arbejde med dig

Alt er energi. Også i dit hjem. Derfor giver det så god mening for mig, at bruge hjemmet, hvor du opholder dig mange timer i døgnet, til at understøtte de muligheder, der er i dit liv. Som regel kan energien ændres ved ganske små justeringer, men du skal være indstillet på nogle ændringer, for at få gavn af besøget.

Jeg vil altid se på og mærke efter, hvilken type du er, så besøget ikke er overvældende, og du ikke føler, du skal lave alt om, og ender med at drukne i det. Det har hverken du eller jeg gavn af. Din økonomi bliver også altid taget i betragtning, og din lyst til store eller små ændringer. Nogle mennesker har brug for de helt store armbevægelser, andre skal tage små forsigtige skridt, for at sikre sig, at de selv kan følge med. Det plejer jeg, at opfange rimelig hurtigt.

Det uformelle Feng Shui besøg

Noget helt essentielt for mig er, at besøget er ganske uformelt. Et feng shui besøg handler om, at jeg finder ud af, hvad der ville være godt for dig at arbejde med. Det finder jeg ud af gennem samtale med dig undervejs, både igennem det du fortæller mig, og det du ikke siger. Det meste foregår ved, at jeg tapper ind i energien i dig og dit hjem.

Min interesse ligger i, at du gennem dine omgivelser, kan få mere af det, du har brug for i dit liv, og vi sammen kan løfte energien i dit hjem, så den arbejder med dig. Det er individuelt, hvordan det kommer til udtryk, så det kan gå i flere forskellige retninger. Det kan både handler om elementer og farver, eller det kan være med fokus på områder i baguakortet.

Jeg har ikke en masse regler, men jeg har en solid grundviden, og jeg vil give dig forslag og retninger, som du kan vælge at følge eller ej. Hvor meget du går ind i det, er helt op til dig, og det er dermed også op til dig, hvor meget du får ud af det. Jeg ringer dig ikke op, og spørger, hvor meget du har fået gjort, men jeg er her efterfølgende, til at samle op på eventuelle spørgsmål og vejledning, skulle du have brug for det.

Hvad har du brug for i dit liv?

En vigtig pointe er, at feng shui ikke nødvendigvis giver dig det, du har lyst til, men det du har brug for. Vi kan ofte have rigtig stor modstand på, hvad vi har brug for, men hvis du først kontakter mig, så betyder det, at du er klar til nogle forandringer i dit liv. For er der noget, feng shui gør, så er det at skabe forandring. Det er ikke alle forandringer, vi kan regne ud på forhånd, så forandringer kommer ofte fra uventede steder.

Det kan være meget privat, at lukke folk ind i sit hjem, som er der for at nærstudere det, men du skal vide, at jeg aldrig kommer for at vurdere og dømme dit hjem. Det har ingen af os interesse i. Jeg er objektiv, og jeg har ingen holdning til hverken din smag eller æstetik. Hvad du kan lide og ikke lide, det er helt op til dig, og hvis ikke du bryder dig om mine forslag, så er der to muligheder. Enten så finder vi en anden vej, eller også overvejer vi, hvorfor du har modstand, på det jeg foreslår. Det vil jeg altid vurdere undervejs. Din modstand kan sagtens hænge sammen med en modstand på forandring i lige præcis det område.

Hvad kan Feng shui gøre for mig?

I Feng shui arbejder vi med 9 livsområder. Dem kan du se i baguakortet nederst på siden. Vi kan pakke hele dit liv ind i de 9 livsområder, og alt efter hvad du har brug for at arbejde med, så udvælger vi nogle af områderne. Jeg kan ikke nå til bunds i alle områder på en gang, og det mener jeg også, er alt for meget på samme tid. Dermed ikke sagt, at vi kun arbejder med de par områder, som vi udvælger. Jeg gennemgår hele hjemmet, for det sker ofte, at vi tror, det handler om et enkelt område, men så har du en splint i et af de andre områder, som vi er nød til at få fjernet først. Desuden vil jeg naturligt blive tiltrukket af de områder, der er mest behov for fokus på.

Feng shui kan hjælpe dig med at optimere dit liv. Det kan øge din vibration, så du bedre kan tiltrække det i livet, som du drømmer om og har brug for. Det er ikke en mirakelmetode, hvor du ikke selv behøver gøre noget, hvis bare du har en pengefrø og de rigtige krystaller, du skal selv gøre en indsats. Hvor meget du er klar til og villig til, det er helt op til dig.

De fem elementer i Feng shui

Ud over de 9 livsområder, så arbejder jeg også med de 5 elementer i feng shui. De fem elementer er ild, vand, træ, metal og jord. De repræsenterer forskellige behov i dit liv, og jeg sigter efter, at få dem nogenlunde afstemt i dit hjem. Når det er gjort, så vil jeg koncentrere mig om at booste i udvalgte livsområder i baguakortet, for der er nogle områder, der har godt af, at få tilført ekstra af et af elementerne.

Her er en ultra kort beskrivelse af, hvad de fem elementer kan bruges til at arbejde med:

Metal:

Klarhed, kreativitet, overblik, kontrol, struktur, orden

Træ:

Vækst, ungdommelighed, ny begyndelse, optimisme, forandring, glæde, aktivitet

Jord:

Fundament, ro, stabilitet, tryghed, ansvarlighed, jordforbindelse

Vand:

Følelser, intuition, kommunikation, dybde, rummelighed, visdom, fantasi, spiritualitet, flow.

Ild:

Passion, temperament, power, hygge, varme, lidenskab, sensualitet, handlekraft

Yin / Yang

Sidst, men absolut ikke mindst, så arbejder jeg med yin/yang forholdet i dit hjem og i de forskellige områder. Yin/yang er endnu et vigtigt element, som er med til at skabe en balance i dit liv. Hvis vi har alt det andet på plads, men vores hjem er i overvægt af enten yin eller yang, så er vi stadig ikke i mål.

Hvad koster det at få et feng shui besøg?

Jeg afsætter  ca. 2,5 timer til første besøg, og skulle vi ikke være færdige, så er du velkommen til at bestille et besøg mere.

Prisen er 1275* kr. for et besøg.

Et besøg inkluderer at jeg lægger baguakort over dit hjem, og til det har jeg brug for en plantegning. Jeg gør det helst hjemmefra, så vi ikke skal bruge tid på det under besøget. Jeg er i dit hjem ca. 2,5 timer, og derefter er jeg til rådighed på skrift eller på tlf. til de spørgsmål, der måtte dukke op.

Jeg er vild med Feng shui

Feng shui har været en del af mit liv i mange år, og jeg er vild med at hjælpe andre med at få bedst mulig feng shui balance i hjemmet. På trods af mange års interesse og en uddannelse i faget, så bliver jeg stadig overrasket over, og får sommerfugle i maven af, hvor godt det virker.

Personligt har jeg fået meget ud af feng shui. Det har bl.a. ændret nogle ting økonomisk, jeg har arbejdet med min jordforbindelse, jeg har fået mod til at stille mig frem i lyset, jeg har fået fat om min intuition og jeg har arbejdet med grænsesætning og meget mere. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det har haft stor gavn i mit liv, og jeg elsker det!

Hvis du tænker, at Feng shui kunne være noget for dig og dit hjem, så er du mere end velkommen til at skrive til mig enten på 28921992 eller på min facebookside. Jeg besvarer gerne dine spørgsmål, og jeg kommer gerne på besøg.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

*Prisen gælder for kørsel op til 40 min. fra Hørsholm. Jeg kører sjældent længere end det, men du er altid velkommen til at skrive til mig, så ser jeg på det.