Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Rikke Kristine

Helt lavpraktisk er jeg fra 1977, gift med min kæreste siden 1998, jeg er mor til tvillinger fra 2008, jeg bor i et rækkehus med mand, børn og hund. På den måde er jeg ret normal.

Arbejdsmæssigt er en anden historie. Jeg arbejder som feng shui rådgiver. Jeg tager ud i menneskers hjem, og hjælper med at løfte energien, så den giver mest mulig mening. Jeg er vild med at løfte vibrationer, mærke energier og vise mennesker muligheder.

Jeg er uddannet Feng shui rådgiver hos Rebekkah Leve, og jeg har et fundament i min 2 årige uddanelse til ID-lifecoach. Jeg har en fornemmelse for mennesker, jeg mærker og tolker energier, og jeg kanaliserer budskaber fra noget, der er større end jeg.

Alle redskaber er i brug, når jeg er ude hos kunder, og jeg synes, det er så ufattelig spændende!

Hvem skriver jeg til?

Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har altid skrevet i en eller anden form. For tiden er det blogmediet, der tiltrækker mig mest. Det er en måde, at komme ud med mine tanker og budskaber omkring feng shui, mennesker og energier. Måske jeg kan gøre dig nysgerrig på området, og nysgerrighed kan flytte bjerge.

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, så er du meget velkommen til at skrive enten her eller på min facebookside

Kh Rikke Kristine

1 Comment

  • Reply Connie Hyllested 15. april 2018 at 19:18

    Spændende læsning – skal lige have tid at læse lidt mere
    mvh hylle

  • Leave a Reply