Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Rikke Kristine

Helt lavpraktisk er jeg gift med min kæreste siden 1998, jeg er mor til tvillinger fra 2008, jeg bor i et rækkehus med mand, børn og hund. Jeg er ret normal, og alligevel ikke.

Jeg har aldrig følt mig helt normal. Som ung var jeg tilfreds med ikke at være normal, bortset fra et par enkelte områder i mit liv, som var temmelig udfordrende på den konto. Da jeg blev voksen, blev det sværere for mig at være unormal. Jeg har brugt mange år på, at øve mig i at være som de andre voksne. Jeg har brugt mange år på, at få andre menneskers accept. Hvis jeg i stedet havde koncentreret mig om, at få min egen accept, var tiden blev brugt bedre.

Så det bruger jeg min tid på nu. Jeg har ikke længere lyst til, at gøre som andre forventer. Jeg vil hellere gøre det, som gør mig glad og lader mig være mig. Det er ikke altid nemt, men det skal det nok heller ikke være. Jeg er aldrig vokset af nemt. Jeg er vokset af svært. Jeg har lært af svært. Hvis livet bliver for komfortabelt, så ved jeg, at jeg er på afveje.

Jeg skal derud, hvor det gør lidt ondt

Jeg er slem til at blive i det komfortable. Der er rart. Og nemt. Men i det lange løb, så giver det mig intet. Det kan give mig en pause fra det svære, fra det jeg er bange for. Og så må jeg op på hesten igen. Jeg må mærke efter, hvad der trækker i mig, og jeg må vove mig derud. Især når jeg ikke tør.

Jeg er uddannet ID-lifecoach og Intuitiv feng shui konsulent. De to uddannelser har fået mig ud, hvor det gjorde ondt. Det har været store gaver til mig selv, som har givet mig mere, end jeg kunne have drømt om.

Hvem skriver jeg til?

Først og fremmest skriver jeg, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har altid skrevet, men de sidste mange år, har jeg gjort det hemmeligt. For mig selv. Jeg var bange for, at stille mig ud i arenaen. Det var for sårbart, for farligt. For svært. Nu gør jeg det alligevel. Fordi jeg ikke tør.

Jeg gør det fordi, jeg tror på, at det vil skabe resonans hos nogle derude. Der findes masser af unormale mennesker derude, som kan have glæde af, at læse mine tekster. Det er jeg sikker på.

Jeg følger ikke blogreglerne. Jeg skriver alt for langt, jeg poster ikke billeder, og der er ikke altid en rød tråd. Men det er min blog og mine regler. Dem der skal læse det, skal nok finde frem til det. Og finder du mine tekster uinteressante, så er det helt ok, de er bare ikke til dig. Finder du dem interessante, så er du mere end velkommen til at smide en kommentar enten her eller på min facebookside. Det samme gælder, hvis du forslag til emner, jeg kan tage op.

Kh Rikke Kristine

1 Comment

  • Reply Connie Hyllested 15. april 2018 at 19:18

    Spændende læsning – skal lige have tid at læse lidt mere
    mvh hylle

  • Leave a Reply