Tarot session

Book en Tarot session

Jeg tænker, at det eneste der slår tarotkort i tossethed, er en krystalkugle. Ikke desto mindre, så har tarotkort fascineret mig, så længe jeg kan huske. Er der noget, jeg har lært med årene, så er det, at jeg skal følge de spor, der bliver lagt til mig, så det har jeg også gjort med tarotkortene.

Jeg har taget langt tilløb, og jeg har forsøgt mig frem med, hvilken form, jeg skal bruge, og nu er jeg ved at lande i noget, der føles godt.

Hvordan foregår en tarot session?

Min oplevelse indtil videre har været, at så snart du booker en session, så begynder jeg at få informationer til dig. De kan komme løbende, og de kan komme på en enkelt gang. Jeg skriver ned efterhånden, som de dukker op, og som regel vil jeg også trække kort på dig inden vi mødes. Derfor er det ikke altid, jeg trækker en masse kort, når vi mødes, og det kan også ske, at jeg slet ikke trækker nogle. Jeg følger det, der kommer til mig. Hver gang jeg prøver at gøre det efter en bestemt opskrift, så opstår der blokeringer, og jeg får ikke længere beskeder.

Jeg vil altid lade dig trække et eller flere vejledende kort, men de fungerer på en anden måde end de kort jeg selv tyder. Alt det overlader du til mig, og jeg skal nok holde styr på det.

Undervejs under vores møde, så snakker vi om de forskellige beskeder, og vi arbejder os frem til nogle fokuspunkter, som er de vigtigste for dig at tage med hjem. Du har altid mulighed for at stille spørgsmål undervejs og også i tiden efter vores møde.

Hvor foregår en tarot session?

Vi mødes som regel i Hørsholm, men det er ikke altid det samme sted. Er vejret til det, så mødes vi helst ude, da jeg arbejder rigtig godt i naturen med lige præcis det her redskab. Er vejret ikke til det, så mødes vi på mit kontor i Hørsholm Hovedgade.

Med mindre tarot sessionen er en del af et feng shui besøg, så læser jeg ikke kort i dit hjem. Der vil jeg blive alt for påvirket af dit hjems energier, og jeg vil helt automatisk ende i mit feng shui arbejde.

Hvad får man ud af en tarot session?

Det jeg kan bidrage med i dit liv, er at være et talerør for energierne omkring dig. Jeg finder frem til, hvad der vil være godt at fokusere på i dit liv lige nu og en smule ud i fremtiden. Jeg er ikke spåkone, og jeg kan ikke fortælle dig, hvornår du møder dit livs udkårne, bliver gravid eller finder et nyt arbejde. Jeg kan fortælle dig, hvilke energier du vil have mest gavn af at være i, jeg kan fortælle dig, hvad du har brug for mindre og mere af og jeg kan fortælle dig, hvad du skal fokusere på.

Hvis det jeg siger, føles rigtig for dig, og du rent faktisk handler på det, så opdager du, at meget i dit liv vil blive nemmere og tingene begynder så småt at falde på plads.

Alt hvad jeg arbejder med, handler om energi. Mit fineste bidrag er, at finde frem til, hvor energier er blokeret, og så dem til at flyde frit igen. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Hvad koster en tarot session?

Prisen lige nu er 475 kr. for ca. en times møde. Min arbejdstid omkring mødet er dog langt længere, så prisen stiger nok i den nærmeste fremtid.